Anna Vadgaard den 05-04-2018
    Kære forældre.
    Der var jo varslet strejke 4. april og lockout 10. april, men Forligsinstitutionen besluttede i påsken at udsætte arbejdsstandsningerne til henholdsvis 22. april og 28. april, dog under forudsætning af, at der er fremskridt i forhandlingerne. Såfremt forhandlingerne skulle bryde sammen, kan konflikten iværksættes med fem dages varsel.
    Hvis strejken bliver en realitet 22. april, vil den inkludere pædagogmedhjælpere og pædagogiske assistenter, mens lockouten kommer til at omfatte mange flere medarbejdergrupper og dermed bliver langt mere massiv.
    Hvis strejken bliver en realitet 22. april 2018, vil I så hurtigt som muligt få yderligere orientering om, hvorvidt det vil være muligt at få passet jeres børn – og hvornår.
    de bedste og stadig optimistiske hilsner
    Anna Vadgaard

Anna Vadgaard den 11-03-2018
    HVAD LAVER EN SKOLEBESTYRELSE EGENTLIGT?

Hvis du følger dette link, kan du læse mere om arbejdet i en skolebestyrelse.

I
    den kommende tid vil jeg her på siden forsøge at give eksempler på, hvad arbejdet består i.

Jeg ved, der er gode kræfter blandt jer forældre. Tøv ikke med at komme på kontoret til en snak, hvis du går og overvejer at stille op. yes

De bedste hilsner

Anna Vadgaard den 20-02-2018

Der er udskrevet ordinært valg til skolebestyrelsen.

Vi holder valgmøde på H. C. Andersen Skolen
    onsdag den 25. april kl. 19.00 præcis på Skoletorvet.

Kom og vær med til at vælge den nye skolebestyrelse og få indflydelse på dit barns skolegang.

På skolebestyrelsens vegne
    VEL MØDT!