Ingen aktuelle nyheder
    Michael Vilhelmsen den 02-03-2016
    Cykler eller går jeres børn til skole?

Der er mange fordele ved at lade sine børn bevæge sig aktivt, når de tager turen til og fra skole, uanset om det er på gåben, cykel, skateboard, løbehjul eller andet.

Færre børn i bilerne betyder færre biler omkr. skolen – desuden er der følgende fordele:

• Børn som cykler og/eller går til skole er bedre til at koncentrere sig og er derfor mere læringsparate, end børn der bliver kørt til skole.

• To korte daglige cykelture til og fra skole er tilstrækkeligt til at nedsætte risikoen for senere udvikling af hjerte-kar -sygdomme og sukkersyge.

• Børn, der cykler til skole, er mindre overvægtige og har bedre kondition.

• Børn lærer ikke at færdes i trafikken fra bagsædet af en bil, men det gør de, når de bevæger sig aktivt i den.

Kilde: SDU, sundhedsstyrelsen, Dansk cyklistforbund.

Odense Kommune og skolen vil derfor gerne opfordre at I cykler eller går med jeres børn i skole, når det er muligt.

• Michael Vilhelmsen den 26-10-2015

Så er der krammefredag igen:

fredag den 30. oktober 2015 kl. 14.45.

Bemærk det ændrede tidspunkt i dette efterår.

Se venligst vedhæftede invitation.

Vi håber at se jer alle til en hyggelig sammenkomst på Storetorv med kaffe og kage.

De bedste hilsner og på vegne af skolebestyrelsen

Anna Vadgaard